Vinn en träff med Zlatan

 

Zlatan Ibrahimovics officiella mobilspel Zlatan Legends är äntligen här! ISBIT GAMES kommer att ha en exklusiv tävling bara för Comic Con-besökare så kom förbi deras monter och var med och tävla!

Zlatan Legends, som är gratis att ladda ner, är ett arkad- och sportspel som kräver skicklighet och testar din förmåga att ta snabba beslut. Man möter andra spelare i en unik intergalaktisk turnering som alla tävlar om att komma överst på prispallen och krönas till universums mästare.

 

Vinn en plats i Zlatans elva och få chansen att träffa legenden

I ISBIT GAMES monter har du möjlighet att testa spelet och visa upp din skicklighet. Den som innehar den bästa tiden när Comic Con är slut vinner en plats i Zlatans elva och får chansen att träffa den levande legendaren personligen!

De tre spelare som innehar de bästa tiderna varje dag, vinner dessutom ett exklusivt exemplar av serietidningen Zlatan Legends, signerad av Zlatan själv. Missa inte chansen att få träffa legenden!

 

Om du vill träna i förväg kan du gå in och spela TRACK 1 i ARENA 3 på svårighetsgrad PRO med KICKFORCE 5.

Förbättra dina chanser att vinna genom att ladda ner spelet GRATIS nu!

iOS: http://bit.ly/zlatanlegends

Android: Kommer snart!

 

Vi ses på Comic Con och här kommer en exklusiv hälsningar från Zlatan till alla Comic Con besökare! https://youtu.be/JagXlbKkRVY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *