7 saker du kan göra på temat skräck fredag 13e på Comic Con

Har du inga fredagsplaner? Kom och häng med oss på Comic Con Stockholm, vi har öppet till 22.00 och eftersom dagen infaller på fredagen den 13:e kör vi tema skräck!

Inträdesbiljetterna är dessutom billigare, för bara 200 kronor får du inträde hela dagen.

1. Man of Medan- en exklusiv, interaktiv spelupplevelse för alla som vågar!

Bandai Namco Entertainment presenterar Man of Medan- en exklusiv, interaktiv spelupplevelse för alla som vågar! Demon var en av de allra mest populära aktiviteterna på Comic Con Göteborg i Maj. Spelet tilldrog sig också gästen Gaten Matarazzos (Stranger Things) intresse och skådespelaren fick en privat demonstration. När spelet presenteras på Comic Con kommer publiken vara med och välja utgång. Missa inte!

 

Man of Medan screenshot
Screenshot från interaktiva spelet Man of Medan av Bandai Namco

2. Träffa Katherine McNamara från övernaturliga Shadowhunters

Katherine McNamara är en skådespelare som är aktuell i populära TV-serien Arrow som Mia Smoak / Black Star. Känd för publiken är hon också för sin roll som Clary Fray i Shadowhunters, som är baserad på en bästsäljande bok av Cassandra Clare. Shadowhunters ör en människoras som har änglablod. Katherine McNamara finns på plats för frågepanel, fotosessions och signeringar.

3. Zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer ger sina tips

Zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer pratar om vår tids fascination för zombien och apokalypsen, om hur vi kan göra för att överleva katastrofer och hur människor beter sig när det oväntade händer. Geijer är aktuell med barnboken Bli en zombieöverlevnadsexpert samt har tidigare skrivit Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen och Överlev katastrofen – tolv sätt att klara dig. Läs emr på www.zombieoverlevnad.se. 

4. True Crime med succépodden SPÅR

Succépodden SPÅR har nära 13 miljoner lyssningar och har påverkat verkliga rättsfall och bidragit till att livstidsdömda fått resning. Säsong 6 hade premiär i juni och som i de tidigare säsongerna tar den upp ett omtvistat rättsfall, hittar det okända och följer spåren.
Möt Anton Berg och Martin Johnson, journalisterna bakom SPÅR, i ett samtal om arbetsmetoder, storytelling och vår tids fascination för brott och straff.

5. Skräckparad med Halloweenkryssningen

Varje år besöker tusentals gäster Halloweenkryssningen i sina bästa utklädnader och skapar tillsammans en minnesvärd Halloweenfest ute på mörka vatten. Med en unik blandning av de bästa aktörerna inom skräckvärlden levererar de år efter år en av Stockholms topp-10 evenemang – med fest och show – i världsklass. Nu kommer de till Comic Con Stockholm för att arrangera två stycken parader på temat Skräck.

Halloweenkryssningen6.Författare och designer till rollspelet KULT: Divinity Lost

På vår nya scen Heroes Talk träffar personerna bakom podcasten Nördigt personer med spännande historier att berätta. Robin Liljenberg är huvudförfattare och designer till rollspelet KULT: Divinity Lost, den engelska nyversionen av rollspelet KULT, som kickstartades 2016 och lanserades officiellt 2018. Under 2019 har KULT: Divinity Lost vunnit två ENnie Awards (de mest prestigefyllda priser ett rollspel kan få), Silver för Best Writing och Silver för Best Art, Cover. Robin fortsätter sitt arbete med KULT: Divinity Lost som frontperson, spelarrangör, författare och projektledare för fler framtida böcker.

7. Mats Strandberg – skräckförfattare som sommarpratade om sin kärlek till skräck

Mats Strandberg fick sitt stora genombrott med världssuccén Cirkeln. Hans skräckromaner Färjan och Hemmet har hyllats av läsare och kritiker, och hans senaste bok Slutet var en av förra årets mest omtalade. 2019 pratade han om kärleken till skräck i sitt sommarprat, och i höst blir hans barnböcker om Monstret Frank musikal på Junibacken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *