Jacob Elordi (Kissing Booth) to Comic Con Stockholm

Träffa stjärnan från The Kissing Booth

Jacob Elordi är det nya stjärnskottet från Hollywood som slagit igenom i den populära Netflix filmen THE KISSING BOOTH, där han spelar den charmerande och avslappnade amerikansk fotbollsstjärnan Noah Flynn. Sedan releasen har filmen blivit en av de mest sedda filmerna på Netflix, och tilldragit sig så mycket uppmärksamhet till Jacob att han låg etta på IMDB STARmeter under sommaren.

Han har nyligen avslutat inspelningen av den efterlängtade skräckantologin THE MORTUARY COLLECTION som kommer senare i år. Han kan även ses i Stephan Elliot’s komedifilm SWINGING SAFARI, tillsammans med Guy Pearce och Kylie Minogue. Jacob har också precis avslutat inspelningen av Sam Levinson’s HBO kommande tv-drama EUPHORIA, som är baserad på en israelisk serie, där han spelar med Zendaya, Storm Reid och Maude Apatow.

Jacob kommer att finnas på plats i Stockholm under alla tre dagar, där han kommer att delta i frågepaneler, signera autografer och erbjuda fotomöjligheter tillsammans med sina fans. Vi kommer också inom kort att erbjuda möjligheten för Jacobs främsta fans att köpa en separat biljett för att träffa han i en exklusiv VIP Meet & Greet under lördagen. Mer info finns här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *