Lee Towersey besöker Comic Con Stockholm som en särskild R2-Builders Sweden gäst. Han är en av de två fans som blev anställda av Disney för att arbeta med R2-D2 i Star Wars filmerna The Force Awakens, Rogue One, The Last Jedi och den kommande Han Solo filmen.

Han är sedan länge medlem av R2-D2 Builders Club, en internationell klubb med mer än 7000 medlemmar världen över. I juli 2013, på Star Wars Celebration Europe, tog en annan UK-Builder, Oliver Steeples, kontakt med Kathleen Kennedy om klubbens arbete med robotar. Detta resulterade i att både Lee och Oliver blev anställda för att utveckla R2-D2 och andra robotar för Star Wars: The Force Awakens (2015). Lee har sedan dess fortsatt bygga och operera olika Star Wars robotar för filmerna och andra officiella event runt om i världen, inklusive Oscarsgalan.

Lee kommer deltaga i olika aktiviteter tillsammans med R2-Builders Sweden under Comic Con Stockholm, inklusive autografsignering vid R2 Builders bås under lördag och söndag. Lee kommer även föreläsa om robotar från Star Wars under lördagen och deltaga i R2-Builders paneler på fredag och söndag. Missa inte detta unika tillfälle att få en inblick bakom kulisserna på en av världens största filmframgångar.

Bild:
2016 © Lucasfilm Ltd. TM. All rights reserved.
Beskuren för att passa webb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *