Fyra filmer med biopremiär i höst och tillhörande aktiviteter

UIP Sweden kommer åter till Comic Con Stockholm och med sig har de fyra filmer och massor av spännande aktiviteter. Du kan självklart vinna biobiljetter i flertalet kluriga tävlingar, och visst är du lite sugen på att få frillan fixad likt Trolls? Höjdpunkten måste nog ändå vara att du kan få en 3D-scannad miniversion av dig själv (Observera först till kvarn, Läs mer nedan under Gemini Man)!

 

Dora and the Lost City

Dora har blivit tonåring och efter att ha tillbringat större delen av sitt liv med att upptäcka djungeln tillsammans med sina föräldrar är hon inte förberedd för det största äventyret i hennes liv – gymnasiet.

På Comic Con kan du tävla om biobiljetter för hela familjen genom att gissa hur mycket guld Dora har i sin ryggsäck!

Förfärliga Snömannen

ett nytt animerat äventyr från skaparna av Draktränaren som handlar om yetin Everest som får hjälp att ta sig från Shanghai hem till familjen ibland Himalayas berg.

Tävla om biobiljetter för hela familjen genom att få högst poäng i baskettävlingen! Två vinnare per dag.

Trolls 2: Världsturnén

I vår är de skönsjungande trollen tillbaka på bio. Ladda upp för den nya filmen genom att få frillan stylad likt trollen!

Gemini Man 

En innovativ action-thriller med Will Smith som Henry Brogan, en extremt skicklig lönnmördare, som plötsligt blir förföljd av en mystisk ung man som till synes kan förutsäga alla hans drag.

Skapa din egen klon! Gemini Man visas i HFR på Filmstaden Sergel från premiären 11 oktober, och biljetterna släpps hos Filmstaden i samband med Comic Con. Visa upp att du köpt 2 biljetter till filmen så får du en 3D-scannad miniversion av dig själv (Värde 500:-, först till kvarn, max 5 per dag, mer info på plats i montern)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *