Tom Felton Harry Potter Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm kan glädjande meddela att den första gästen till eventet i september är den världskända skådespelaren Tom Felton, mest känd för sin roll som Draco Malfoy i Harry Potter-filmerna.

– Vi är överlyckliga över att kunna välkomna Tom Felton till Comic Con Stockholm i höst. Harry Potter-filmerna är några av de mest omtyckta i världen, och vi är glada att kunna erbjuda alla Harry Potter-fans möjligheten att träffa Tom under sina dagar på Comic Con, säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Stockholm.

Tom Felton är mest känd för sin roll som Draco Malfoy i de populära Harry Potter-filmerna, och har även spelat rollen som vetenskapsmannen Julian Albert Desmond, aka Dr. Alchemy, i den omtyckta DC Comics TV-serien The Flash. Tom kommer att finnas på plats under lördagen och söndagen, där fans kan lyssna till frågepaneler samt få möjligheten till autografer och foton med honom.

Du kan köpa din fotobiljett till Tom Felton redan nu för dessa utannonserade tider:

FOTOTIDER

Lördag 14 september, 13:30-14:00

Lördag 14 september, 16:00-16:30

Söndag 15 september, 11:30-12:15

Observera att det endast säljs ett begränsat antal till varje session, samt att fotobiljetten endast gäller den utsatta tid man köpt till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *