Häng med Musers, träffa röstskådespelare, spela nya spel med mycket mer!

1. Q&A med Mark Sheppard 10.30 Vi rivstartar dagen med Mark Sheppards frågepanel. Mark finns sen tillgänglig under hela lördagen för att skriva autografer och ta bilder.

2. Aspirerande serietecknare? Glöm inte att lämna din portfolio i vår Comic Guest Area, och få den bedömd av C.B. Cebulski. Har du tur blir du en av de som får träffa honom och prata närmare om ditt serietecknande och din möjliga framtida karriär hos Marvel Comics.

3. Kom och häng med Musers, Youtubers, Instagrammers, Snapchatters och andra av dagens online-stjärnor i vårt Tubecon-område på mässgolvet!

4. Bli de första att få testa flertalet av de största kommande spelen från spelvärlden! Vad sägs om Metro Exodus, Super Smash Bros, Assassins Creed Odyssey, Hitman 2, Sould Calibur VI och många, många fler.

5. Är drömjobbet ett jobb hos Marvel? Då är den här panelen något för dig! Marvels chefredaktör C.B. Cebulski avslöjar ’how to get work at Marvel Comics’. Och behöver du inspiration till ditt tecknade kan det passa bra att gå på våra Masterclasses/frågepaneler med våra internaionella serietecknare Phil Noto och Rafael Albuquerque som är på plats.

6. Montefjanton kan vara den mest populära humorgruppen på youtube i dagsläget! Och mest populär är deras Felix Recenserar.

7. Träffa våra Special Guests! På lördag är hela vår line-up på plats – Mads Mikkelsen, Jacob Elordi, Jared Gilmore, Mark Sheppard, Carolina Ravassa och Matilda Smedius. Gå på deras frågepaneler, ta foton med dem och få dig en autograf eller två!

8. Overwatch-fan? Missa då inte frågepanelen med Carolina Ravassa (Sombra) och Matilda Smedius (Brigitte) vid 13:00 på Scen 1.

9. Bli en framtida kreatör på sociala medier! Gå och lyssna på Amanda Edmundsson, Let’s Feast och andra välkända kreatörer från Youtube, Tik Tok, Instagram ochTwitch. Scen 1 vid 15:30-16:15.

10. Besök UIP’s monter och träd in i filmernas värld med Grinchen, Bumblebee och Venom. T ex, missa inte Graffiti Sthlm som målar en Venom-vägg live, eller Ellimacs som kommer att sminka en Venom-mask framför era ögon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *