Finbesök från Spanien

 

Vi är väldigt glada över att få välkomna den fantastiska cosplayprinsen och attributmakaren, Exerbrang, som gäst till Comic Con Stockholm i år. Under helgen kommer han bland annat att sitta i juryn för kvalet till World Cosplay Summit.

Exerbrang eller Adrian, som han också heter, kammade förra året hem förstaplatsen på Heroes Comic Con Madrid och har förutom det vunnit massvis med cosplaytävlingar i sitt hemland, Spanien. Han är nu även stolt den första spanska solodeltagaren i International Cosplay League.

Adrian berättar att han tycker om att testa nya saker och material och försöker därför att inkludera något nytt i varje dräkt han skapar.

– Sen jag började göra dräkter har jag föredragit att skapa rustningsbaserade outfits, så jag har blivit väldigt duktig på att göra både rekvisita och rustningar. Skrädderi är också ett ämne som jag hela tiden har liggandes i bakgrunden och jag försöker att alltid inkludera det i allt jag gör – så att jag kan bli ännu duktigare!

Exerbrang gästar oss på Comic Con Stockholm under hela helgen och biljetter hittar ni såklart här.

Mer av Exerbrang’s alster kan ni hitta på hans Facebook, Instagram, Twitter och WorldCosplay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *