Kasia Nie

COMIC ARTIST

Kasia Nie

Comic Artist

Marvels mästerillustratör och ikon inom serievärlden

Träffa Kasia Nie på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov på Stockholmsmässan. Missa inte chansen att ta en bild tillsammans eller få en autograf. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

2 nov 15.00-16.00 – Comic Panel with all Comic Artists på Heroes Spotlight 
– Our favorite heroes – super or not!

Mer om Kasia Nie

Kasia Nie (också känd som Kate Niemczyk) är en serietecknare och illustratör för spel som debuterade inom amerikanska serier 2016 med den Eisner-nominerade “Mockingbird”-serien från Marvel, skriven av Chelsea Cain. Hon har även arbetat för Image Comics (Maneaters), Valiant (Faith), Titan Comics (Warhammer 40000), och Dark Horse (Mass Effect: Discovery), samt tecknat en Overwatch-serie, “Searching”, för Blizzard Entertainment. Kasia gjorde också “Wasp”-serien för Marvel, skriven av Al Ewing.

Efter Comic Con Stockholm förra året kom Kasia i kontakt med Egmont, som erbjöd henne möjligheten att teckna Fantomen till den svenska tidningen. Hennes första äventyr, “Byrackorna”, har redan publicerats i Fantomen nr 12/2024, och då HCC Stockholm är hennes favoritmässa i världen, ville Kasia komma tillbaka och ta med originalteckningar, prints och exemplar av tidningen som ni exklusivt kan njuta av (och köpa), endast i Stockholm!

Scroll to Top