Mirage Game Studios / Ninelives Game Studio
Mirage Game Studios / Ninelives Game Studio

Mirage Game Studios / Ninelives Game Studio

Mirage Game Studios är en spelstudio som ligger i soliga Karlstad och grundades hösten 2016 av fyra hängivna gamers och erfarna utvecklare. Tillsammans, och i samarbete med THQ Nordic, släppte vi vårat första spel Little Big Workshop 2019 vilket presterade över förväntan och öppnade för möjligheten att arbeta på ett nytt eget IP; Space for Sale

.

Som utvecklare drivs vi av att ta komplexa koncept och göra dem tillgängliga och lekfulla – alltid med en unik grafisk identitet och med glimten i ögat. Vårat kommande spel Space for Sale fortsätter i denna tradition som ett kreativt strategispel med mycket charm och spelarfrihet. 


Nine Lives Game Studio är en liten indie-spelstudio bestående av åtta multidisciplinära spelutvecklare, belägen i hjärtat av Karlstad!

Vi brinner för att skapa roliga och engagerande upplevelser som erbjuder en flykt för spelare. Vårt fokus ligger på att leverera underhållande spelmekanik och färgglada äventyr som lämnar spelarna med ett leende.

Vårt namn speglar vår kärlek till katter och inspirerar oss att ge varje projekt en lekfull anda. Precis som våra kattvänner strävar vi efter att sprida glädje och lättsamhet i allt vi skapar.

Med stöd av The Great Journey. The Great Journey är ett spelkluster i Karlstad som hjälper spelutvecklare och indiestudios att skapa fantastiska spel. Utöver vårt community, erbjuder vi ett acceleratorprogram för bolag, som stödjer spelskapare att få ut sina spel på marknaden på 12 månader. Vårt långsiktiga mål är att spelbranschen i Värmland ska växa och att fler i Sverige ska jobba med spelutveckling.

Produkter

Space for Sale

Space for Sale

Space for Sale är ett interplanetärt rymdmäklarspel med fokus på problemlösning och utforskning. Spela själv eller med en vän och förvandla obebodd vildmark till sprudlande samhällen! Du har precis startat en egen rymdmäklarfirma med ett helt nytt rymdskeppshögkvarter och

Seagulls – Crappy Situation

Seagulls – Crappy Situation

“Seagulls: Crappy Situation” är en actionpackad wave-shooter där du inte har tid att slappna av! Du måste bli en mästare på planering, utforskning, byggande och SKJUTANDE! I vårt spel kommer du att uppleva: – Rolig fågeljakt: Häng med i

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top