Joakim lundell

regissör och youtuber

joakim lundell

regissör och youtuber

träffa joakim lundell lördag den 2 nov

Den 2 november kan du träffa Joakim Lundell på Comic Con Stockholm! Ta chansen att få en autograf eller bild på hans Meet & Greet, och delta i hans spännande Q&A där han kommer prata om skräck – ett passande tema under Halloweenhelgen på Comic Con. Joakim har en stark koppling till genren genom sina skräckfilmer och projekt. Är du intresserad av skräck och hans kreativa process? Då får du inte missa detta unika tillfälle att höra honom dela med sig av sina erfarenheter och svara på frågor!

13.00-15.30 – Meet & Greet vid Creators Corner

16.15-17.00 – Q&A på Heroes Main Stage

Kösystem under meet & greet vid Creators corner

För att undvika långa köer har vi infört ett kösystem inför Joakim Lundells Meet & Greet vid Creators Corner.

Så här går det till: Vi delar ut biljetter vid Creators Corner kl. 10:00 på lördagen. Platserna är begränsade, så se till att vara där i god tid. Har du fått en biljett är du garanterad att träffa Joakim Lundell vid den angivna tiden.

Det finns två sessioner, vardera på 1 timme och 15 minuter. Du kan få en biljett till antingen den första eller den andra sessionen. Med en biljett är du garanterad din plats på mötet.

Under tiden kan du passa på att utforska allt som Comic Con har att erbjuda, men kom ihåg att vara på plats minst 15 minuter innan din angivna tid. Missa inte heller Joakims Q&A på Heroes Main Stage kl. 16.15!

Mer om joakim lundell

Joakim Lundell är en svensk artist, regissör, programledare, författare och Youtube-profil. Tillsammans med sin fru Jonna driver han den framgångsrika Youtube-kanalen Familjen Lundell. Efter en tuff uppväxt blev han känd genom sin blogg och realityserien Kungarna av Tylösand. Han har vunnit flera Guldtuben-priser och regisserade TV-programmet Spökjakt, som vann Kristallen 2020. Lundell har också släppt självbiografier och medverkat i Sommar i P1. Han och Jonna har flera gånger rankats som Sveriges mest inflytelserika på sociala medier.

Senaste Nyheterna
Övrigt
Vanessa von Feilitzen

Över 130 programpunkter i årets scenprogram!

Nyheter Ladda ner vår app! Genom att samla allt på ett ställe gör Comic Con Nordics-appen din upplevelse smidigare och mer engagerande. Missa inte chansen att ladda ner appen för att vara fullt förberedd och få ut det mesta av din tid på eventet.   Scenprogram I Comic Con Nordics-appen får du en översikt över

Read More »
Roligt för barn
Övrigt
Vanessa von Feilitzen

Roligt för barn!

Nyheter Utvalda programpunkter för barn! Ta med hela familjen på Comic Con Stockholm Winter och lär dig om cosplay, testa ljussvärdsfäktning eller varför inte dyka ner i ett enormt legohav! Nytt för i år är ett helt eget område, “Kids Activity Area”, för barn och ungdomar upp till 16 år. Kolla in några barnvänliga programpunkter som

Read More »
Övrigt
Vanessa von Feilitzen

Sagen om Ringen: Striden vid Rohan

Nyheter Sagen om Ringen: Striden vid Rohan Vår Main Stage sponsras av Sagen om Ringen: Striden vid Rohan, julens storfilm med biopremiär 13 december. Animefilmen Sagen om Ringen: Striden vid Rohan återvänder till den episka världen som väcktes till liv i “Sagan om Ringen”-trilogin, baserad på de älskade böckerna av J.R.R. Tolkien. OM FILMEN Handlingen

Read More »
Scroll to Top