Julius Cap Cosplay

COSPLAYER

JULIIUS CAP COSPLAY

COSPLAYER

Träffa cosplayer Julius Cap Cosplay

Kom och träffa cosplayer Julius Cap Cosplay på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov. Besök honom i vårt nya område Cosplay Paradise. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

Mer om Julius Cap Cosplay

Julius har hållit på med Cosplay sedan 2019. Det hela började med ett spontant försök 2019 här på Comic Con för att bara prova på. Han blev dock omgående såld på konceptet och har sedan fortsätt med olika karaktärer sen dess. De är inte många, men hans mest igenkännande karaktär är Captain America från Endgame. Han har även Hawkeye Endgame, Namor från Wakanda Forever samt Ken 2 från Barbie Movie. 

Varför han fortsätt med cosplay år efter år är tack vare den gemensamt och glädje som finns inom cosplayvärlden. Samt den lycka man kan ge de mindre barnen på konventen. Inom Cosplay så tillåts du kliva in i en karaktär utan att bli dömd eller annat, säger Julius. Han påpekar att det finns folk som kan ha negativare åsikter och kommentarer, men majoriteten är bara positiv.

Målet med cosplayandet är att få ta en paus från vardagen, träffa folk, och bidra till glädje åt andra. Men även kunna belysa viktiga saker som barnsjukdomar och annat.

Scroll to Top