Gehe

COSPLAYER

GEHE

COSPLAYER

Träffa cosplayer gehe

Kom och träffa cosplayer Gehe på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov. Besök honom i vårt nya område Cosplay Paradise, där kommer Gehe finnas tillgänglig för att prata, skriva autografer, ta bilder och dessutom kommer han hålla i en workshop. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

1 nov 15:45-16:30 – Workshop på Heroes Academy
– 
DIY Cosplay Studio: A Cosplay Photography Workshop with Gehe and Ayuru

3 nov 11.00-11.30 – Cosplay Special Guests på Heroes Talk
– Gehe & Ayuru

Mer om gehe

Gehe började med cosplay för nästan ett decennium sedan, driven av den stora mångfalden av konstnärliga områden som detta hobby omfattar. Som student i konst har Gehe kombinerat cosplay med sin karriär under denna tid och har redan cosplayat runt 40 karaktärer. Numera arbetar Gehe professionellt med både cosplay och illustration.

Gehe utmärker sig genom sin skicklighet i karaktärisering och smink för cosplay, men hans talang sträcker sig också till perukstyling och skapandet av rekvisita och rustningar.

Gehe har passerat 400 000 följare på sina sociala medier och har varit gäst och domare vid flera internationellt framstående cosplayevenemang som EuroCosplay, International Cosplay League och European Cosplay Gathering.

Vash
Eiden
Cloud 3
Barioth
Scroll to Top