EF Education

EF Education

EF grundades för över 55 år sedan med ett mål om att öppna upp världen genom utbildning – ett uppdrag som är viktigare nu än någonsin tidigare.

Idag är EF världens största privata utbildningsorganisation. Vi erbjuder skräddarsydda språkkurser som hjälper dig att lära dig ett språk snabbare. Genom att studera språket där det faktiskt talas, får våra studenter ett ökat självförtroende samt fördjupar sin förståelse för andra kulturer.

Starta ditt livs äventyr i Tokyo, Seoul, Singapore – eller på någon av våra andra 47 skolor världen över. Studera från 2 veckor upp till ett helt år – och påbörja dina studier när det passar dig. Världen väntar på dig!

Produkter

EF Tokyo – Study Japanese in Tokyo!

EF Tokyo – Lär dig japanska i Tokyo!

Tokyos häftiga skyline och unika popkultur får staden att påminna om en scen ur en science fiction-film, men i verkligheten är Japans huvudstad både modern och traditionell. Anrika tempel och palats blandas med färgstarka karaokeklubbar och lekfulla manga. Förbättra

EF Seoul – Study Korean in South Korea!

EF Seoul – Lär dig koreanska i Sydkorea!

Sydkoreas huvudstad bjuder på en härlig storstadspuls och är den perfekta destinationen att lära sig koreanska. Stadens konst, musik och modescen har gjort Seoul till en trendhub. Studera på vårt nya campus i Gangnam – bästa läget i Seoul!

EF Singapore – Study Mandarin in Singapore!

EF Singapore – Lär dig mandarin i Singapore!

Singapore en fascinerande blandning av mångfald, historia, konst, storstadspuls och mat i världsklass. Med ett förflutet som brittisk koloni erbjuder den asiatiska metropolen det bästa från öst och väst och är således en inspirerande miljö för engelsk- och mandarinstudier.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top