8 saker du inte får missa på lördag!

Det är så otroligt kul att äntligen på slå upp portarna till Comic Con Stockholm mässan. Igår gick vi ut med 8 saker en inte får missa idag, men vi har faktiskt också förberett en lista för i morgon också!

 

Playstation

2017 har hittills varit ett helt otroligt bra år för spel och det är en massa roliga släpp kvar på året och början på nästa. Två spel som vi verkligen ser fram emot att få testa under mässan är Detroit: Become Human och Monster Hunter World. Dessutom har vi sett att det finns ett helt gäng Playstation VR-sets som står uppradade och redo vid deras enorma monter!

 

[Nörd:igt] Live

En utav våra absoluta favoritpoddar och de sänder live från mässans Scen 2 klockan 15.00! Det här rekommenderar vi starkt för både fans och nykomlingar.

 

Iain Glen och Cobie Smulders

Här älskar vi, som många andra, Game of Thrones och hur fantastiskt är det inte att självaste Jorah Mormont kommer att vara här på Comic Con och svara på frågor? Hur ska hans karaktär hantera att vara tredje hjulet? Kommer han att försöka döda Jon eller offra sig själv för att bevisa sin kärlek? Vi kan ju bara gissa..!

Vi har också sett var enda avsnitt av How I met your mother och helt ärligt, tillsammans med Barnie är ju Robin de absolut roligaste karaktärerna i serien. Vi fnissar fortfarande varje gång vi tänker på Robin Sparkles avsnittet. Det ska bli väldigt kul att få träffa Cobie som dessutom verkar vara en superhärlig och sympatisk person!

 

Röstskådespelarna Live

Några av er kanske drömmer om att jobba som röstskådespelare, det gör i alla fall några av oss hät. Därför ska det bli jättespännande att höra hur dessa välkända röster i panelen arbetar och vad de har för supertips till oss! Dessutom kommer Annika Herlitz från Frost vara där! Klockan 10.45 på Scen 3 för er som också är intresserade.

 

Cosplayparaden

Ja, denna tradition är ju svår att missa då den dyker upp flera gånger under helgen. Det är såklart alltid en fröjd för ögat när alla fantastiska cosplayers spatserar förbi med Darth Vader och hans Storm Troopers i spetsen.

 

Demovisning av Wolfenstein: Shadow of Colossus

Vi älskade Wolfenstein: New Order och är så fruktansvärt sugna på att spela nästa spel I serien. Vi får dock vänta lite till och nöja oss med denna live demovisning som äger rum på Scen 1 klockan 16.00, som ändå känns rätt fett.

 

Tony Moore

En av våra favorittecknare, Tony Moore, kommer att sitta vid House of Heroes monter och göra det han gör bäst, teckna! Vi fans kommer att kunna se på och prata med honom samtidigt som han gör det och dessutom skriver han under autografer och säljer små alster som han ritar på plats. Sjukt bra som present!

 

Demovisning av Middle-earth: Shadow of War

Vi har hört massor med bra saker om Monolith’s nya spel som är dagens andra demovisning. Middle-earth: Shadow of war visas på Scen 2 klockan 13.30 och vi kommer definitivt att vara där.

 

Imorgon kommer vi med en ny lista för söndag så håll utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *