8 saker du inte får missa på söndag!

Vilken fantastiskt bra dag det har varit på mässan denna lördag och den är inte ens slut! Hallen är smockad med människor och man blir riktigt tårögd av all bra cosplay. I morgon är det sista dagen för Comic Con och det finns massor med saker att göra. VI har gjort en tredje och sista lista över våra favoriter som ni absolut borde göra i morgon.

 

Xbox

Senare i år släpps nya Xbox One X och gissa vad, det finns att testa på mässan! Xbox har dessutom byggt upp en monter i egyptiskt tema där en kan spela Assassins Creed Origins som vi ser riktigt mycket fram emot att få testa!

Kval till World Cosplay Summit

Vad vore en mässa av den här typen utan cosplay? Ganska blekt. Det hör liksom ihop! Vad som är så häftigt med Kvalet till World Cosplay Summit, som för övrigt är en av världens största tävlingar i cosplay, är att det är det enda kvalet i Sverige! Var beredd på att se en hel del briljanta utklädnader på scen 1 klockan 17.00.

 

GameStop Fashion Show

Vi i teamet älskar merchendise och framförallt sådant en kan ha på sig! GameStop kommer under en timme köra en modevisning med ett helt gäng nya kläder ur deras sortiment där en dessutom kan få mässrabatt! Det ska bli väldigt spännande att se vad som kommer att visas på Scen 1 klockan 11.00!

 

Manu Bennett

I år fick vi i sista stunden en bonusgäst, Manu Bennett! Han är superpepp på att få träffa sina fans och det är vi fans minst sagt också! Han kör signeringar och fotografering vid Special Guest Area typ hela dagen. Absolut bästa tillfället att träffa självaste Deathstroke!

För er som missat någon kändis under fredagen och lördagen så är Pamela Anderson, Iain Glen och Cobie Smulders på plats under hela dagen också.

 

Videohjälpen

De har streamat sen fredags och har du ännu inte spanat in deras monter så bör du absolut kika förbi. Videohjälpen samlar in pengar till förmån för Sveriges Radios, Musikhjälpen och där massor med kända streamers och youtubers medverkar.

 

Star Stable

Supertjejerna från Star Stables Youtube-kanal är på plats på mässan och vi har redan haft chansen att kika förbi. Det är minst sagt helt amazing. Både Gamemaster Ylva och Matilda är där och hänger med alla fansen.

 

Sega

Det är svårt att missa Segas monter som är precis till höger när en kommer in från högra ingången. Här kan ni testa Sonic Forces. Vi har sjävla spelat och tycker att det är asbra!

 

Alla serie- och bokförlagen

Det blir inte mycket Comic Con utan comics. Förutom att Tony Moore sitter och säljer teckningar som är speciellt ritade för Comic Con Stockholm så finns det massor för alla serietidningsälskare. Alla de stora förlagen är här som Bonniers Carlsen, Egmont och Apart. Ni hittar dessutom en massa indipendent tecknare vid Artist Alley.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *