8 saker du inte får missa på fredag!

I morgon är det dags för årets största mässa för populärkultur och vi i Comic Con Stockholm-teamet är helt galet exalterade över detta – så pass att vi har gjort en lista över våra personliga favoriter som man absolut inte bör missa.

 

Nintendo

I grunden är vi flera här som är spelnördar som växt upp med konsoler som NES och SNES. När det blev klart att Nintendo skulle vara på mässan med Super Mario Odyssey, skrek vi och skuttade som tonårstjejer vars vän precis gått vidare i Idol-audition.

 

Artist Alley

You know it, you love it! Konceptet Artist Alley är något som följt med Comic Con Stockholm ett tag nu och här är ett perfekt ställe att gå runt och fynda bland independent serietecknare eller bara låta sig inspireras av alla fantastiska talanger som sitter där under helgen! Precis bredvid Artist Alley sitter dessutom den briljanta tecknaren Lee Kohse och ritar och skriver autografer!

 

HBO Nordic Lounge

Det finns mycket att se och det blir många timmar ståendes på mässan. Därför är det superbra att ta en paus och chilla en stund. Nu är det så att HBO Nordics viloplats är väldigt mysigt men den riktiga anledningen till att vi vill hänga där är för att de har ställt dit järntronen från Game of Thrones! Alla i teamet kommer att ha typ samma profilbild på måndag.

 

Isbit Games

Ni som är Zlatan-fans (vi har ett i Comic Con-teamet) kommer nog inte att vilja missa tävlingen i spelet Zlatan Legends som pågår vid Isbit Games monter under morgondagen och helgen. Den som kammar hem första platsen får tillfället att träffa herr Ibrahimovic i person och säga att Messi är bättre.

 

Q & A med Figgehn, Team Property, ArgaSkånskaMän och BattlefrontUpdates

Klockan 16.00 på Scen 2 tänker vi kika på denna panel! Vad kommer de att prata om? Vi har ingen aning, men vi hoppas på att få kunna fråga något pinsamt till Figgehn och vad skåningarna är så arga över.

 

Kval till Cosplay-SM 2018

Vi tycker att det är sjukt coolt med cosplay och det hör ju såklart hemma här på Comic Con. Det är så himla kul att se alla dräkter och allt hantverk som lagds ned på att skapa dem och bästa stället att ta del av detta är på Scen 1 klockan 20.00 då kvalet till Cosplay-SM 2018 går av stapeln.

 

Dragon Ball FighterZ Tournament

I morgon tänker vi avrunda kvällen med lite slagsmål. Virtuellt såklart! Klockan 19.00 på Scen 2 ställer Bandai Namco till med turnering i deras nya spel Dragon Ball FighterZ och förutom att vi vill se själva spelet så ser vi också fram emot ett gäng spännande matcher. Här kommer ni att hitta vår praktikant Ilker som är ett stort fan av fightingspel i alla dess former.

 

Pamela Anderson

Comic Con Stockholm är inte bara serier och spel, det är en mässa där vi samlar all populärkultur och Baywatch är definitivt en del av populärkulturens historia. Vi tycker att det är hur stort som helst att självaste C.J kommer hit och träffar alla fansen och det ska bli extremt spännande att få höra några bra historier från hur det var att jobba med en av 90-talets mest populära tv-serier.

 

Ladda ned vår Comic Con Stockholm app som finns till både iOS och Android för att hålla reda på alla helgens aktiviteter! Vad är det du själv absolut inte tänker missa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *