Nyheter

Disney Lorcana

Ett Magiskt Disney Lorcana-Äventyr Väntar på Comic Con Stockholm Winter!

Ravensburger tar med sig Disney Lorcanas magi till Comic Con Stockholm Winter den 1–3 november 2024. Kom och träffa Hedvig Häggman-Sund, känd för sina fantastiska illustrationer på kort så som Enchanted Simba – Returned King, Vanellope von Schweetz – Candy Mechanic, och Fix-It Felix Jr. – Trusty Mechanic.

Besök vår “Learn to Play”-yta där du får chansen att dyka ner i Disney Lorcana-universumet! Här kan du lära dig grunderna i spelet och få vägledning av våra experter. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, erbjuder vår Lore Seeker Challenge en spännande möjlighet att sätta dina färdigheter på prov. Delta i utmaningar, samla erfarenhet och ha kul samtidigt som du lär dig strategier som kan hjälpa dig att bli en mästare i Disney Lorcana.

Dolda Skatter: Vi har gömt 64 Disney Lorcana-kort på eventet, från rare till legendary och enchanted. Kommer du hitta en av våra åtta gömda enchanted-kort så som Minnie Mouse – Musketeer Champion, eller är det den very rare Elsa – The Fifth Spirit som blir din skatt? Dela dina fynd på sociala medier med @DisneyLorcana @ComicConNordics och #HiddenEnchanted för en chans att vinna ett kit från vårt nyaste set, Azurite Sea, som släpps den 15 november—5 lyckliga vinnare kommer att väljas ut.

Köp Disney Lorcana och andra Disney-favoriter från Ravensburger i vår shop och besök vårt green screen photo op för att ta bilder med dina favoritkaraktärer—bilderna skrivs ut direkt!

Kom och upplev spänningen med Disney Lorcana den 1–3 november 2024! Besök oss på B08 för att upptäcka allt vi har att erbjuda, och håll ögonen öppna för fler överraskningar!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top