Nyheter

Roligt för barn

Utvalda programpunkter för barn!

Ta med hela familjen på Comic Con Stockholm Winter och lär dig om cosplay, testa ljussvärdsfäktning eller varför inte dyka ner i ett enormt legohav! Nytt för i år är ett helt eget område, “Kids Activity Area”, för barn och ungdomar upp till 16 år.

Kolla in några barnvänliga programpunkter som vi har valt ut! n några barnvänliga programpunkter som vi har valt ut!

COSPLAY FÖR BARN & UNGA

Älskar du cosplay eller är du nyfiken på att lära dig mer? Oavsett om du är nybörjare eller cosplay-entusiast, tror vi att detta kan vara något för dig! Ta del av en introduktionskurs med Mittermakes Cosplay Studio i det spännande området Cosplay Paradise.

SPELA NINTENDO

Gillar du Nintendo eller vill du bara ha kul med likasinnade? Tävlingar, spel och skoj för alla, oavsett om du är en erfaren spelare eller bara vill prova på något nytt! Kom och upplev spänningen i Nintendos värld tillsammans med oss.

LEGOHAV

Klossfestivalen, Sveriges ultimata Lego-event, är på väg med massor av Lego för dig att utforska och bygga med – helt gratis! Det kommer finnas ett STORT Legohav och en butik på plats. 

MEET & GREET - CAZZI OPEIA

I vårt område Creators Corner får du chansen att träffa Cazzi Opeia! Ta ett foto tillsammans, skaffa en autograf, eller delta i hennes Q&A-session på Heroes Talk. Möt låtskrivaren och Mellostjärnan och få en minnesvärd upplevelse!

SWEDISH FALCON & X1 FORCE

I år förenas The Swedish Falcon och X1 som Falcon X1 Force! Upplev magin i den fullskaliga Millennium Falcon-replikan och ta plats i den interaktiva X1 X-Wing där du styr genom universum och skjuter ner fiender.

May the Force be with you!

K-POP DANSWORKSHOP

För alla mellan 8 och 16 år: kom och prova på K-pop-dans med K-pop Non Stop! Lär dig de senaste rörelserna och dansa till dina favoritlåtar i en energifylld och rolig session.

LUDOSPORT

Testa på ljussvärdsfäktning med Ludosport och lär dig att hantera en ljussabel som en äkta jedi! Perfekt för både nybörjare och erfarna fäktare som vill känna kraften flöda.

ÄVENTYRSSPEL

Störta onda kungar, delta i hungerspel, besegra zombiehorder eller jaga drakägg med Tall Tales. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top