Nyheter

Humortrion återvänder!

On popular demand – humortrion IJustWantToBeCool återvänder till Comic Con för att kunna träffa så många av er som möjligt! Den 1 november kan du träffa dem i vårt område Creators Corner för att ta ett foto eller få en autograf. Och det bästa av allt, det är helt gratis! 😍

Det här händer på plats

Q&A

På Heroes Main Stage kommer du kunna lyssna på en Q&A med IJWTBC och där får du chansen att ställa dina frågor till trion. Den börjar klockan 11:30-12:30, missa inte det! 

MEET & GREET

Träffa dina idoler på en Meet & Greet. Träffa dem i vårt område Creators Corner för att ta ett foto eller få en autograf. Läs nedan för att ta del av hur kösystemet fungerar. 

NYTT KÖSYSTEM - SÅ FUNGERAR DET

För att undvika långa köer har vi infört ett kösystem inför IJWTBC Meet & Greet vid Creators Corner. Så här går det till: Vi delar ut biljetter vid Creators Corner kl. 10:00 på fredag. Platserna är begränsade, så se till att vara där i god tid. Har du fått en biljett är du garanterad att träffa IJWTBC vid den angivna tiden.

KÖHANTERING

Det finns två sessioner, vardera på 1,5 timme. Du kan få en biljett till antingen den första eller den andra sessionen. Med en biljett är du garanterad din plats på mötet.

Under tiden kan du passa på att utforska allt som Comic Con har att erbjuda, men kom ihåg att vara på plats minst 15 minuter innan din angivna tid. Missa inte heller IJWTBC Q&A på Heroes Main Stage kl. 11:30–12:30!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top