Nyheter

Star Wars

Star wars aktiviteter under hela helgen!

Är du en Star Wars-fantast som letar efter roliga aktiviteter för att fördjupa dig i galaxen långt, långt borta? Här är några spännande och kreativa idéer för dig att prova, oavsett om du är på jakt efter något att göra själv, med vänner eller med familjen!

Det här händer på plats

I området Star Wars Universe kan du njuta av minnesvärda möten och aktiviteter tillsammans med bland annat Nordic Legions, R2 Builders, Swedish Garrison, och självklart den ikoniska Swedish Falcon. Allt du behöver är en inträdesbiljett! Läs nedan för att se vad du kan uppleva under Comic Con helgen! 

 

SWEDISH FALCON

Upplev Swedish Falcon och X1 i sann Star Wars-anda som nu går under namnet Falcon X1 Force. Den fullskaliga replikan av Millennium Falcon från “Solo: A Star Wars Story” låter dig ta kontroll över spakarna som Han Solo. Nytt för i år är den interaktiva X1 X-Wing, där du kan styra genom galaxen och skjuta ner fiender. Missa inte chansen att uppleva dessa ikoniska skepp på nära håll!

R2 BUILDERS

R2 Builders är ett passionerat community av droidbyggare med fokus på Star Wars och Astromechs. Även om de inte är en formell klubb, följer de riktlinjerna från R2 Builders Club. På deras område kan du se imponerande droid-modeller, prata med experter och få tips om hur du bygger din egen robot. Missa inte heller möjligheten att styra en droid själv under helgen – en garanterat unik upplevelse!

SWEDISH GARRISON

Besök Swedish Garrison för fotosessioner med dina favoritkaraktärer och imponerande utställningar av droids och dräkter. Ta bilder i Star Wars-miljöer, testa din träffsäkerhet i Blast a Trooper, skydda en droid i Droid Hunt och samla hemliga koder i Bounty Hunt. Perfekt för alla Star Wars-fans!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top