Nyheter

Pokémon Battle Spinners

Gör dig redo för - Pokémon Battle Spinners!

Observera Pokémon-fans! Helt nya Pokémon Battle Spinners kommer att finnas på Comic Con Stockholm, och alla är inbjudna att prova dem i en spännande head-to-head showdown.

Välj mellan Pikachu, Mew, Charmander, Squirtle eller Eevee för att leda kampen! Pokémon Battle Spinners låter fans utmana sina vänner på ett engagerande och interaktivt sätt. Ladda upp den valda Pokémon Spinnern, dra upp den och tryck på den översta knappen för att släppa loss Pokémonen!

Dessa Battle Spinners är inte bara roliga att använda, utan de är också designade med autentiska detaljer inspirerade av Pokémon Animated Series. Perfekta som samlarobjekt för både hängivna fans och nykomlingar. De livfulla färgerna och ikoniska designerna på Pikachu, Mew, Charmander, Squirtle och Eevee är omedelbart igenkännliga och älskade över hela världen.

Oavsett om det är tävlingsspel eller bara för skojs skull, passar Pokémon Battle Spinners alla tränare från 4 år och uppåt. På Comic Con Stockholm finns chansen att utmana vänner och andra deltagare i spännande, head-to-head-strider. Montern kommer att vara utrustad med allt som behövs för att delta i actionen – välj bara en favorit-Pokémon, starta spinnern och låt striderna börja.

För de som vill ta med sig en souvenir hem finns det möjlighet att uppleva Pokémons magi på ett helt nytt sätt. Pokémon Battle Spinners är det senaste tillskottet till Pokémon-universumet av leksaker och samlarföremål, och de förväntas bli en stor succé bland fans i alla åldrar.

Så om Comic Con Stockholm är på agendan, missa inte att besöka montern och testa kampfärdigheterna. Oavsett om det är den elektriska kraften hos Pikachu, Charmanders brinnande snabbhet eller Eevees charm, finns det en Pokémon-spinnare för alla. Delta i spänningen, möt andra Pokémon-entusiaster och upplev glädjen av att bli en sann Pokémonmästare.

Låt striderna börja!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top