Nyheter

Tom Welling

Tom Welling även känd som Clark Kent från Smallville

Den 2 och 3 november har du en unik möjlighet att träffa ingen mindre än Tom Welling – stjärnan som gav liv åt Clark Kent i den ikoniska serien Smallville!

Tom Welling blev ett internationellt namn när han porträtterade en ung Clark Kent, precis i början av sin resa mot att bli Superman, i CW:s långkörare. Utöver Smallville har Tom gjort avtryck på filmduken i Cheaper by the Dozen med Steve Martin och Hilary Duff, och återvände i uppföljaren. Han har också glänst som Marcus Pierce i den hyllade Fox-serien Lucifer och spelat mot Brendan Fraser och Elena Anaya i Professionals, en serie baserad på actionfilmen Soldiers of Fortune.

Dessutom spelade han Samuel Campbell i The Winchesters, en spinoff av Supernatural. Nästa gång du ser honom på skärmen blir i den efterlängtade action-thrillern Mafia Wars, som har premiär den 11 oktober 2024. Missa inte din chans att träffa denna ikon på Comic Con Stockholm!

DET HÄR HÄNDER PÅ PLATS

I vårt område Heroes Meet kommer du kunna ta ett foto tillsammans med Tom eller skaffa dig en autograf. Du kan också delta i hans Q&A båda dagarna, då behöver du endast en inträdesbiljett.

  • Lördag 2 nov 12.00-12.45 – Q&A på Heroes Main Stage
  • Söndag 3 nov 13.15-14.00– Q&A på Heroes Main Stage

Läs mer och kolla in hela Toms schema här.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top