Nyheter

paul wesley

Stefan Salvatore i populära serien The Vampire Diaries

Den 1 och 2 november har du chansen att träffa ingen mindre än den populära skådespelaren Paul Wesley, mest känd som Stefan Salvatore i “The Vampire Diaries”.

Paul Wesley, är en amerikansk skådespelare, regissör och producent mest känd för sin roll som Stefan Salvatore i den populära TV-serien “The Vampire Diaries”. Genom denna roll blev Wesley en internationellt erkänd skådespelare och vann flera priser för sin insats.

Paul Wesley tog ett stort kliv in i en ny och ikonisk franchise när han fick rollen som James T. Kirk i “Star Trek: Strange New Worlds”. Serien, som började sändas 2022, är en del av den expanderande Star Trek-universumet och fungerar som en prequel till den ursprungliga Star Trek-serien från 1960-talet. Wesleys roll som kapten Kirk, en av science fiction-världens mest legendariska karaktärer, markerar en ny milstolpe i hans karriär.

DET HÄR HÄNDER PÅ PLATS

I vårt område Heroes Meet kommer du kunna ta ett foto tillsammans med Paul eller skaffa dig en autograf. Du kan också delta i hans Q&A båda dagarna eller träffa honom på en personlig Meet & Greet. 

Meet & Greet-biljett inkluderar ett 30 min personligt möte med gästen i en mindre grupp, där man får chansen att ställa frågor, samt får en försignerad printbild. Uppsamlingsplats för Meet & Greet sessionerna är vid Infodisken vid huvudentrén till Stockholmsmässan, och man måste vara på plats senast 10 min innan sessionen startar. Observera att denna biljett EJ ger inträde till eventet, utan det måste köpas separat.

  • Fredag 1 nov 13.30-14.30 – Q&A på Heroes Main Stage
  • Lördag 2 nov 13.30-14.15 – Q&A på Heroes Main Stage

Läs mer och kolla in hela Pauls schema här.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top