Nyheter

träffa j-pop artister

Välkommen till en oförglömlig helg den 1-3 nov på Comic Con Stockholm. Du kommer få möjligheten att träffa framstående j-pop artister under hela helgen. 

Det här händer på plats

Ta chansen att träffa våra j-pop artister och föreviga mötet med ett foto eller en autograf. Det kommer finnas merchandise att få signerad, men du kan också ta med något hemifrån. Du kan även njuta av deras liveuppträdanden på vår scen Heroes Perform eller lyssna på deras Q&A på Heroes Talk – allt du behöver är en inträdesbiljett!

 

dom här kan du träffa

MION

MION är en prisbelönt japansk singer-songwriter som just nu turnerar i Europa med ett Global Talent Visa. Hon är känd för sin unika röst och starka scennärvaro, och framför både J-Pop, J-Rock och ballader. Hennes musikkarriär började vid 16 års ålder när hon vann Outstanding Performance Award på YAMAHAs Music Revolution. MION har toppat de japanska musiklistorna med hitsingeln ‘Summer Magic’. 

RUNO TAUCHI

Runo Tauchi är en J-Pop-idol som förra året toppade Oricon Daily Singles Charts med singeln “Ice Cream after a Bath is Delicious at Midnight.” Hon är även en populär tv-personlighet, med sitt eget radioprogram och framträdanden i flera tv-program samt proffsbrottning. Hennes mångsidighet och karisma fascinerar fans över hela Japan.

JUNA SHINNO

Juna Shinno är en idol, skådespelare och modell som leder idolgruppen Team Kurerekko! (Team くれれっ娘!). Hon har uppträtt på stora idolfestivaler i Japan, varit omslagsmodell, och medverkat i TV, radio och andra medier. Dessutom är hon turistambassadör för Sapporo.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top