Nyheter

träffa berömda Comic Artists

Välkommen till en oförglömlig helg den 1-3 nov på Comic Con Stockholm.  Du kommer få möjligheten att träffa framstående serietecknare med erfarenhet från branschens giganter så som Marvel, DC Comics och Disney. Du kommer bland annat kunna träffa Adam Hughes som är utan tvekan en av de största seriekonstnärerna och Don Rosa som är mest känd för sina Disney-serier om Kalle Anka.

Det här händer på plats

Ta chansen att träffa våra Comic Artists och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Det kommer finnas prints att få signerade, men det är också okej att ta med något hemifrån. Du kan även ta del av deras live drawings på vår scen Heroes Talk eller lyssna på paneler på Heroes Spotlight, helt gratis. 

 
 

dom här kan du träffa

ADAM HUGHES

Adam Hughes är utan tvekan en av de största seriekonstnärerna, med en 37-årig karriär som arbetat för kunder som Hugh Hefner till Disney. Han har skapat konst för stora franchiser som *Star Wars* och *Star Trek*, och ritat karaktärer som Betty, Veronica och Hellboy. 

DON ROSA

Don Rosa är en amerikansk serieförfattare och illustratör mest känd för sina Disney-serier om Kalle Anka, Joakim von Anka och andra karaktärer utvecklade av Carl Barks för Disney-licensierade serietidningar som ursprungligen släpptes i USA av Dell Comics.

PHIL JIMENEZ

Phil Jimenez är en Eisner, Inkpot, Diamond och Wizard prisbelönt författare och artist som har arbetat för DC Comics, Marvel Comics och en mängd andra serietidningsföretag i nästan 30 år.  Jimenez är mest känd för sitt arbete på Tempest, The Invisibles, JLA/Titans, New-X-Men, Wonder Woman, Infinite Crisis, Amazing Spider-Man och mycket mer.

AGNES GARBOWSKA

Agnes Garbowska har illustrerat för stora förlag som DC Comics, där hon arbetat på “DC Superhero Girls” och “Teen Titans Go!”. Hon har även jobbat med HarperCollins på “My Little Pony: I Can Read! Comics” och Capstone på “DC Super Hero Fairy Tales”.

IVAN REIS

Ivan Reis är en av de mest framstående artisterna i serietidningsbranschen, aktiv sedan 90-talet. Han har varit en exklusiv artist för DC Comics i nästan 20 år och har arbetat med klassiker som “Green Lantern,” “Aquaman,” “Superman,” “Blackest Night,” “Brightest Day,” och “Justice League.” 

JULIAN TOTINO TEDESCO

Julian, började som konceptkonstnär för reklamfilmer och animerade filmer. 2009 övergick han till serietidningsomslag för Boom! Studios. Han har sedan dess arbetat för Marvel, DC, Dark Horse, Boom! Studios och Valiant Comics. Med ikoniska karaktärer som Stålmannen, Wolverine och Spider-Man i sin portfolio.

CIAN TORMEY

Cian Tormey är en irländsk serietecknare, baserad i Spanien. Han arbetar för närvarande med en ny serie som berättar den hemliga historien om Alan Scott, den ursprungliga Green Lantern. Tidigare avslutade han en prisnominerad serie med Tom Taylor, Son of Superman: Kal El.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top