Följ med oss och se en gameplay-demonstration av Wolfenstein II: The New Colossus – live på scen! Spelet presenteras av MachineGames, prisbelönta svenska utvecklare från Uppsala. Endast för besökare över 18 år.

Wolfenstein II: The New Colossus skickar dig till ett nazist-kontrollerat Amerika där du  upplever ett rafflande äventyr för att befria världen från det ondskefulla imperiets grepp.
Du är BJ Blazkowicz, också kallad ”Terror-Billy," medlem av motståndsrörelsen, nazi-imperiets plågoande och mänsklighetens sista hopp för frihet. Slå tillbaka mot nazisterna på ikoniska platser som småstaden Roswell, de översvämmade gatorna i New Orleans, och ett kärnvapenhärjat Manhattan. Utrusta dig med en arsenal av grymma vapen och släpp lös nya krafter för spränga dig igenom horder av avancerade nazi-soldater, cyborger och übersoldater i den här ultimata första-personsskjutaren. Det är bara du som har modet, vapnen och förnuftet att återvända till staterna, döda varenda nazist inom synhåll, och starta den andra amerikanska revolutionen.

Wolfenstein II: The New Colossus, den hett efterlängtade efterföljaren till kritikerrosade svenska första-personsskjutaren Wolfenstein: The New Order, släpps den 27 oktober 2017 till Playstation 4, Xbox One och PC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *