Förbered dig inför ditt besök på Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm närmar sig, du börjar känna dig redo och biljetten är köpt. Vi vill att du ska den bästa möjliga upplevelsen när du kommer hit. Därför har vi samlat ett antal tips som kan vara värt att tänka på innan du snörar på dig skorna och beger dig mot Kistamässan i september. Några tips kanske kan tyckas självklara, men lätt bortglömda mitt i all hype!

Vi ses snart!

Bekväma skor

Tråkigt tips? Kanske det. Men du och fina fötter kommer att tacka dig för ditt val av fotriktiga skor.

Cash is king

Det kontantfria samhället existerar inte på Comic Con Stockholm. Många utställare föredrar kontanter. Vi har en uttagsautomat, men där finns stor risk för kö. Ta med dig kontanter så slipper du stå där.

Cosplay is not consent

Visa respekt! En kostym är inte lika med samtyckte. Fråga om lov innan du fotar, och håll dina fingrar i styr.

En bra kamera

Mobilkameran i all ära, men de allra bästa bilderna tar du med en ordentlig kamera. Har du en hemma? Ta med! Det finns kändisar, massor av cosplayare och andra happenings du vill fånga på bild och se tillbaka på en vacker dag. Men glöm inte – cosplay is not consent.

Planera, planera, planera

Visste du att det finns tre scener fyllda med innehåll alla tre dagarna? Våra special guests håller till i Special Guest Area och signerar autografer efter schema. Missa inget! Lusläs hemsidan och ladda ner appen (släpps inom kort) så har du allt samlat och missar inget.

Ha kul!

Annars har du missat syftet med Comic Con Stockholm.

Stay hydrated

Glöm inte att dricka vatten. Vi vill att våra besökare ska må bra. Ta med dig en flaska så är du förberedd.

Vilket är ditt bästa överlevnadstips inför Comic Con Stockholm?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *