Matt Furie
Comic Village

COMIC VILLAGE VÄXER!

En glädjande nyhet för alla serieälskare är att vi i år breddar vår Comic Village, och kan presentera flera av de mest intressanta serietecknarna från Marvel och DC som gäster! För dig som vill få tips från experter rekommenderar vi att besöka deras Masterclasses som hålls under mässans alla dagar. Ta också chansen att visa upp din portfolio för inflytelserika C.B Cebulski!

Ytterligare en nyhet för i år är att House of Heroes kan hjälpa dig att få dina tidningar CBCS-graderade och inkapslade.

GÄSTER I COMIC VILLAGE

Listan uppdateras regelbundet
C.B. Cebulski Marvel

C.B. Cebulski

Marvel’s chefredaktör C.B. Cebulski kommer gästa Comic Con alla dagar. Förutom Q&A paneler kommer den inflytelserika Marvel-chefen att göra ett antal ’Portfolio Reviews’. Vässa pennan och förbered dig på att granskas av en av serievärldens mäktigaste personer.

Mer info om Portfolio Review här.

Phil Noto

Phil Noto

Phil Noto började sin karriär inom animering hos Walt Disney Feature Animation där han jobbade på filmer som ex Lejonkungen. Sedan 2001 har han fokuserat på serietecknande och varit delaktig i projekt som Danger Girl, The Avengers, Buffy the Vampire Slayer, Black Widow och nu senast Daredevil för Marvel. Phil har också illustrerat Star Wars-noveller.

Rafael Albuquerque Comic Village

Rafael Albuquerque

Rafael Albuquerque är mest känd för att ha jobbat med All Star Batman, Animal Man och Batgirl. Han belönades med Eisner Award och Harvey Award för NY Times bästsäljare American Vampire (DC Comics/Vertigo, 2010) skriven av Scott Snyder och Stephen King.

Nick Roche Comic Artist

Nick Roche

Nick har bland annat tecknat SPIDER-MAN: RENEW YOUR VOWS och omslagen till AVENGERS: BACK TO BASICS.

Mest känd är han som författare och tecknare av TRANSFORMERS för IDW Publishing. Den svenska utgåvan av ”TRANSFORMERS: WRECKERS SISTA STRID" har nyligen släppts, och nu kan man köpa den signerad av Nick på Comic Con Stockholm. Nick kommer att vara på plats under lördagen och söndagen i monter D:22 (Ades Media).

Barry Kitson The Flash

Barry Kitson

Barry Kitson är en serietecknare mest känd för att ha gjort flera av Marvel och DC’s största serietidningar. Barry har jobbat med serier i över 30 år, inklusive karaktärer som Spider-Man, Batman, Superman, Justice League, Judge Dredd, Transformers m.fl Senaste projekten är Avengers (2017) och the Flash (2018). Träffa henne i House of Heroes monter D:18

Rafael Scavone

Rafael Scavone

Rafael Scavone har  jobbat för DC Comics med att skriva populära karaktärer som Wonder Woman och Batman. Nyligen gjorde han om prisbelönta A study in Emerald av Neil Gaiman för Dark Horse Comics och idag skriver han på Mark Millar’s Hit-Girl för Image Comics.